Rouwservice Nederland

RSN en Marieke Boon-Verhoeven

"Ik ben Marieke Boon-Verhoeven (36 jaar). Ik heb een geregistreerd partnerschap met Liana en ben moeder van Thijmen en Filine. Na mijn studie aan het CIOS, Sport en Bewegen, ben ik in de uitvaartbranche terechtgekomen. In eerste instantie wilde ik verder studeren, echter het moment van een keuze maken bleef uit, waardoor ik voor een tussenjaar koos. Ik kwam vervolgens in contact met Arno Damhuis, die ervoor zorgde, dat ik bij Van Kessel Uitvaartkisten aan de slag kon. Mijn vader heeft vroeger een meubelfabriek gehad, waardoor ik veel affiniteit met de houtbranche en de daarbij behorende dienstverlening heb. De afgelopen jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor het verder uitbouwen van het Bogra depot in Eindhoven, wat uiteindelijk een RSN-vestiging is geworden. Ik ben daar werkzaam in de functie van vestigingsmanager.

 

"Iedere dag is weer een uitdaging!"

 

Het is voor mij een passie om alles te regelen en te zorgen, dat onze klant (de uitvaartondernemer) en zijn klant (de nabestaanden) tevreden zijn. Of dit nu gaat om het leveren van een uitvaartkist of dienstverlening; het totaalpakket zorgt iedere dag voor een uitdaging. Ik doe dit samen met een team van medewerkers; ook zij hebben passie voor de uitvaartbranche; het is een soort van uitvaartvirus waarmee je bevangen wordt.

Het team in Eindhoven is divers te noemen: jonge, oude, mannelijke en vrouwelijke medewerkers met diverse achtergronden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar en een ieder binnen ons team levert zijn bijdrage hieraan mee. Ik kan met trots zeggen, dat wij een geweldige, betrokken en diverse vestiging hebben. De medewerkers hebben zelf een personeelsvereniging opgestart, die ervoor zorgt dat er jaarlijks een aantal activiteiten wordt georganiseerd. Dit zorgt voor een gezellige en aangename sfeer onderling."

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2017