Rouwservice Nederland

Vestiging Rotterdam (Rijnmond en Drechtsteden)

Op onze vestiging in Rotterdam staan onze medewerkers dag en nacht voor u klaar. 
Wij bieden de volgende diensten aan: verzorgen, (thuis)opbaren, rouwvervoer, staatsievervoer, thanatopraxie, dragers, mortuariabeheer en depotfunctie uitvaartkisten. 

  • GS-047-Z Mercedes rouwauto zwart.jpg
  • DSC_1054.jpg

Wist u, dat u een beroep op ons kunt doen bij drukte, vakantie en/of ziekte. Wij verzorgen dan uw overbrenging en/of thuisopbaring, zoals u dat van ons gewend bent. Onze medewerkers staan graag dag en nacht voor u klaar. 
 

"Ondersteuning bij allochtone uitvaarten"


Ook kunt u ons inhuren voor ondersteuning bij allochtone uitvaarten. Onze locatie beschikt over een wasruimte waar u volgens uw eigen ritueel de overledene kunt wassen en verzorgen. Uiteraard staat gastvrijheid  bij ons hoog in het vaandel. Deze gastvrijheid wordt gecombineerd met vertrouwde gezichten, waarvan sommige meer dan 25 jaar in de uitvaartbranche werkzaam zijn en dus een schat aan ervaring hebben. Onze medewerkers zorgen ervoor, dat uw vraag altijd wordt beantwoord en dat uw opdracht keurig wordt uitgevoerd.

Bent u nog niet bekend met onze organisatie? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager voor een kennismakingsgesprek en de mogelijkeheden te bespreken om kostenloos kennis te maken met onze dienstverlening.


Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2017