Rouwservice Nederland

Wie zijn wij

Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche en is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen, evenals het inzetten van staatsievervoer en het leveren van dragers op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert Rouwservice Nederland B.V. opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten.

RSN is ontstaan vanuit ons voormalige zusterbedrijf Bogra. Zij wilde de zorg rondom het uitleveren van een uitvaartkist verbeteren door dit volledig in eigen beheer te faciliteren. Vervolgens was het logisch, dat er naast de levering van een kist, ook een verzorging van de overledene plaatsvond, zodat er een synergievoordeel ontstond. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat wij onze klant steeds meer wilden ondersteunen door een specialist te worden in het overbrengen en verzorgen van overledenen en het leveren van staatsievervoer op de dag van de uitvaart. RSN heeft dan ook het streven hier steeds meer in te willen ontwikkelen en te vernieuwen. 

Het managementteam van Rouwservice Nederland bestaat uit de algemeen directeur Frank van Splunter, drie regiomanagers: Max Brocken, Arnold Eggink en Marcel de Wit, een controller Serge van Boekel en een officemanager Anton Vunderink. Gezamenlijk geven zij leiding aan het volledige bedrijf waar totaal ongeveer 250 medewerkers werken. 

Rouwservice Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Deventer, Didam, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Nijmegen (Wijchen), Utrecht (Groenekan), Voerendaal en Goes. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor, dat alle werkzaamheden op respectvolle wijze worden uitgevoerd. Respect en waardigheid heeft Rouwservice Nederland hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2021