Rouwservice Nederland

Wie zijn wij

Rouwservice Nederland B.V. (RSN) is een dienstverlenend bedrijf voor de uitvaartbranche en is gespecialiseerd in het overbrengen en verzorgen van overledenen, evenals het inzetten van staatsievervoer en het leveren van dragers op de dag van de uitvaart. Tevens faciliteert Rouwservice Nederland B.V. opslag, beheer en uitgifte van uitvaartkisten.

RSN is ontstaan omdat ons voormalige zusterbedrijf Bogra B.V. de zorg rondom het uitleveren van een uitvaartkist wilde verbeteren door dit volledig te gaan inbesteden.  Vervolgens was het logisch, dat er naast de levering van een kist, ook een verzorging van de overledene plaatsvond, zodat er een synergievoordeel ontstond. Uiteindelijk kwamen wij tot de conclusie dat onze klant steeds meer ondersteund wilde worden door een specialist die rouw- en staatsievervoer als haar kerntaken ziet. RSN  heeft dan ook het streven hier steeds meer in te willen ontwikkelen en te vernieuwen. 

De operationele eindverantwoording van RSN ligt bij Frank van Splunter (Algemeen Directeur), die samen met zijn team van 6 vestigingsmanagers, circa 230 medewerkers aanstuurt. In 2017 werd Rouwservice Nederland onderdeel van Parthes B.V..

Rouwservice Nederland ontzorgt uitvaartondernemingen en -organisaties op allerlei gebied. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor, dat alle werkzaamheden op respectvolle wijze worden uitgevoerd. Respect en waardigheid heeft Rouwservice Nederland hoog in het vaandel staan. Rouwservice Nederland heeft een landelijk dekkend netwerk met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Deventer, Didam, Eindhoven, Etten-Leur, Groningen (Tolbert), Nijmegen (Wijchen), Utrecht (Groenekan), Voerendaal en Goes.

Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar.

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2019