Rouwservice Nederland

RSN en Eduard Walstra

"Ik ben Eduard Walstra en bijna 57 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin Belinda en onze twee dochters. Uit mijn vorige huwelijk heb ik nog twee zoons, die beiden samenwonen. 

Na de middelbare school heb ik als ziekenverzorgende in diverse instellingen gewerkt, waar ik regelmatig met overledenen werd geconfronteerd. De verzorging van overledenen heb ik dus van jongs af aan meegemaakt. Na het overlijden van mijn schoonmoeder, waarbij ik zelf een deel van de eerste verzorging heb gedaan, ben ik gaan rondkijken waar ik de laatste 10 jaar van mijn werkzame leven wil doorbrengen. De keuze is gevallen op Rouwservice Nederland. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Rouwservice Nederland in de functie van planner. Hiervoor heb ik bij verschillende taxicentrales als planner gewerkt: Erven Jan de Boer uit Zaandam,Taxi Zeevang uit Purmerend en ETS uit Zaandam.

Op onze vestiging in Amsterdam is de sfeer tussen de collega's onderling goed. In deze branche is het fijn dat je terug kunt vallen op je collega's. Mijn standpunt is dat iedereen elkaar nodig heeft; als de planning niet goed draait, loopt het werk ook niet goed. We zijn immers allemaal een onderdeel van elkaars werk.
 

"Voldoening haal ik uit de contacten met de bedrijven waarmee RSN samenwerkt."

 

De voldoening haal ik uit de contacten met de bedrijven, waarmee RSN samenwerkt. Het contact met de uitvaartleiders en planners verloopt goed. Als een uitvaart mooi is verlopen, de uitvaartleider tevreden is en de familie terugkijkt op een goed en mooi afscheid, geeft mij dat een goed gevoel."

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2019