Rouwservice Nederland

RSN en Jolan Born

"Ik ben Jolan Born (41 jaar) en woonachtig in de regio Utrecht. Sinds 2003 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche, waar ik bij rouwvervoerbedrijf Bergamin in Maartensdijk ben begonnen als volgautochauffeur. In eerste instantie op oproepbasis en later een vast parttime contract. De auto's waar ik destijds in reed waren anders uitgerust dan tegenwoordig: vierkante koplampen en geen airconditioning. Ook waren er geen aparte dameskostuums, maar droeg ik een aangepast herenpak. Ik heb "de kneepjes van het vak" geleerd van mijn oud-collega, Hugo Bleijenberg. 
 

"Een staatsierit lijkt op een filmscène."

 

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Rouwservice Nederland, vestiging Utrecht (Groenekan). Ons wagenpark is zeer divers en ik rijd nu in een mooie, moderne rouwauto, waar ik heel trots op ben. Ik houd ervan om staatsieritten te rijden, aangezien het mij een gevoel geeft alsof ik in een filmscene zit. Mijn streven is een mooie, kalme rit en de rouwstoet bijeenhouden. Daarnaast is het een uitdaging ervoor te zorgen precies op tijd aan te komen op de plaats van bestemming.

Over onze planning ben ik zeer tevreden. In gezamenlijk overleg zorgen zij ervoor dat de ritten worden ingepland, rekening houdend met de belangen van de medewerker. Al met al wil ik zeggen, dat ik de sfeer op onze vestiging als zeer prettig ervaar."

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2021