Rouwservice Nederland

RSN en Louis Schutter

"Ik ben Louis Schutter (43 jaar). Samen met mijn ouders en jongere zus ben ik opgegroeid in Dinteloord. Mijn ouders hebben hier 25 jaar lang een apotheekhoudende huisartsenpraktijk inclusief verloskunde gehad. Voor mijn studie Interieurarchitectuur in Antwerpen heb ik vier jaar in deze prachtige stad gewoond. Na afronding van mijn studie ben ik werkzaam geweest bij Ahrend Inrichten en OCS Steelcase. Door groei van de organisatie heb ik voor OCS de cursus Bedrijfshulpverlening (BHV) gevolgd. Na het behalen van het certificaat ben ik lid geworden van de EHBO Vereniging Geldrop. Ik werd bij allerlei evenementen ingezet als EHBO'er. Binnen de EHBO-wereld leerde ik steeds meer collega's kennen die lid waren van de SIGMA (Snel Inzetbare Groep voor Medische Assistentie), dat onderdeel uitmaakt van de GHOR (Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen). Ook ik werd lid van deze organisaties.

 

"Het zijn de kleine dingen, die alles bijzonder maken."

 

Om naast het werk en vrijwilligerstaken te ontspannen en wat meer beweging te krijgen, heb ik een aantal hobby's: Tai Chi en fotografie. Mijn grootste hobby is fotografie. Tijdens culturele rondreizen kies ik graag voor kunst, maatschappij en religie om dit op beeld vast te leggen. In mijn vrije tijd ga ik vooral op in landschapsfotografie en ligt de focus op het verder ontwikkelen van straat-, documentaire en reportage fotografie.

Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Rouwservice Nederland als allround medewerker. Na een korte stageperiode is het mij gelukt om een andere wending aan mijn carrière te geven. Ik heb hier de kans om mijn persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen verder te ontwikkelen. De afwisselende diensten voor onze postmortale zorgverlening en chauffeur staatsievervoer, plus de samenwerking met mijn collega's, maken elke dag weer anders. Wij maken van alles mee en met regelmaat zijn er bijzondere ervaringen, die ik niet zal vergeten.

Binnen RSN heb ik de kans gekregen om mijn fotografie capaciteiten in te zetten. Voor de vernieuwde website van RSN heb ik het volledige wagenpark gefotografeerd. Daarnaast heb ik ook onze diensten op beeld gezet en diverse portretten voor de website geschoten. Kwaliteit in zorg, passie voor het werk en oog voor detail staan hoog in het vaandel. Details maken alles belangrijk en zo maak ik samen met het RSN team graag het verschil. "

Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2020