Rouwservice Nederland

Vestiging Den Haag (Wateringen)

Onze vestiging Den Haag (locatie Wateringen) heeft als werkgebied de regio Haaglanden: Zoetermeer, Pijnacker, Delft, Voorburg, Leiden, Voorschoten en het Westland. Wij bieden alle logistieke diensten aan rondom een uitvaart: verzorgen, (thuis)opbaren, rouwvervoer, staatsievervoer, thanatopraxie, dragers, mortuariabeheer en depotfunctie uitvaartkisten. Tevens kunnen wij een rituele wassing voor u verzorgen. Onze locatie beschikt over een wasruimte waar u volgens uw eigen ritueel de overledene kunt wassen en verzorgen. 

Ons team bestaat uit Lilian Verhoeven (locatiemager), Patrick van Straten (planner) en 20 medewerkers, die allemaal allround zijn.

Sinds kort is het wagenpark op de vestiging uitgebreid met zowel een nieuwe zwarte als een nieuwe zilvergrijze Mercedes rouwauto.

 

  • RSN NL (by L.A.J.Schutter) - 160920 DENHAAG 1279.jpg
  • RSN_NL_by_L.A.J.Schutter_-_160709_4726.jpg

Wist u, dat wij ook de (digitale) aangifte van overlijden voor u kunnen regelen? Daarnaast kunt u tevens een beroep op ons doen bij drukte, vakantie en/of ziekte. Wij verzorgen dan uw overbrenging en/of thuisopbaring, zoals u dat van ons gewend bent. Onze medewerkers staan graag dag en nacht voor u klaar. 
 

"(Digitale) aangifte van overlijden"


Uiteraard staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Deze gastvrijheid wordt gecombineerd met vertrouwde gezichten. Onze medewerkers zorgen ervoor, dat uw vraag altijd wordt beantwoord en dat uw opdracht keurig wordt uitgevoerd.

Bent u nog niet bekend met onze organisatie? Neem dan contact op met onze locatiemanager voor een kennismakingsgesprek en de mogelijkheden te bespreken om kostenloos kennis te maken met onze dienstverlening.


Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2021