Rouwservice Nederland

Vestiging Deventer

Op onze vestiging in Deventer staan onze medewerkers dag en nacht voor u klaar. 

Wij bieden de volgende diensten aan: rouwvervoer, staatsievervoer. Ook kunnen wij het verzorgen en (thuis)opbaren van een overledene verzorgen. Daarnaast heeft onze locatie in Deventer ook een depotfunctie. Het voordeel van de opslag van kisten bij Rouwservice Nederland is, dat u zelf geen ruimte beschikbaar hoeft te stellen voor het opslaan van uitvaartkisten, u niet hoeft te investeren in de voorraad zelf en u heeft de juiste uitvaartkist snel binnen handbereik.

  • Overzichtsfoto.jpg
  • Overzichtsfoto 2.jpg

Wist u, dat wij op onze vestiging in Deventer een hybride rouwauto hebben staan? Deze auto rijdt niet alleen stiller, maar is ook milieuvriendelijk. Daarnaast zijn er twee kleine volgauto's in te huren op onze locatie. Daarnaast zijn er twee grote volgauto's in te huren op onze locatie.

"Divers wagenpark in te huren."

Uiteraard staat gastvrijheid  ook in Deventer hoog in het vaandel. Onze medewerkers zorgen ervoor, dat uw vraag altijd wordt beantwoord en dat uw opdracht keurig wordt uitgevoerd. Onze locatie beschikt over een wasruimte waar u volgens uw eigen ritueel de overledene kunt wassen en verzorgen. Tevens hebben we een kleine intieme afscheidsruimte.

Bent u nog niet bekend met onze organisatie? Neem dan contact op met onze locatiemanager voor een kennismakingsgesprek en de mogelijkheden te bespreken om kostenloos kennis te maken met onze dienstverlening.

 


Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2021