Rouwservice Nederland

Vestiging Didam

Onze vestiging Didam, die in 2014 van start is gegaan, heeft als werkgebied de gehele provincie Gelderland. RSN Didam werkt nauw samen met onze vestigingen in Nijmegen, Deventer en Groenekan om gezamenlijk onze klanten in de gehele provincie te kunnen bedienen. Wij bieden alle logistieke diensten aan rondom een uitvaart: staatsievervoer, verzorgen, overbrengen, leveren van koelingen, levering van uitvaartkisten en technisch koelen. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. 
 

  • DSC_0010.JPG
  • DSC_0020.JPG
  • DSC_0036kopie.jpg

Ons team in Didam bestaat uit de volgende personen: Marcel de Wit (vestigingsmanager), Esther Mastwijk (assistent-vestigingsmanager), Sandra Brouwer (combinatie planning en zorgteam); verder bestaat het team uit 7 enthousiaste collega’s, die allemaal allround zijn.
 

"Onze medewerkers maken het verschil."


Onze medewerkers maken het verschil en mede door dit team heeft onze vestiging een mooie groei door mogen maken. Daarnaast is in 2016 het wagenpark verder uitgebreid met in totaal 5 staatsieauto’s en 2 overbrengbussen. Medio mei dit jaar verwacht de vestiging een nieuwe rouwauto, antraciet grijze Cadillac. 


Deel deze pagina  
Rouwservice Nederland © 2019